Twoja grupa
Czy mogę wyłączyć transakcję bez usuwania?
Tak, jeśli w zakładce „Ustawienia” włączone jest tymczasowe wykluczanie. Wykluczone transakcje są nadal widoczne, ale nie liczą się do rozliczeń.
Co zrobić
- 1
W zakładce „Ustawienia” włącz „Pozwól wykluczać transakcje”. Domyślnie ta funkcja jest wyłączona.
- 2
Otwórz transakcję i wyłącz przełącznik „Wliczaj do rozliczeń”. Wiersz zostanie wyszarzony, a grupa pokaże ostrzeżenie.
- 3
Włącz przełącznik ponownie, żeby transakcja znów się liczyła. Jeśli widać ostrzeżenie, sumy i salda pomijają teraz co najmniej jedną transakcję.
